Home Over ons PowerSines Contact

In 2002 is op initiatief van Essent een groep mensen begonnen met de import van LEC systemen, onder de naam eposs (energy power saving systems). In de daarop volgende jaren zijn tientallen systemen geleverd, door de gehele Benelux. In 2007 ging eposs helaas failliet. Enkele activiteiten werden voortgezet, en in 2008 overgenomen door Bortly Lighting Europe, leverancier van energiebesparingssystemen, o.a. van haar eigen T5 adapters. Binnen deze combinatie is o.a. het gehele systeem voor de ringweg rond Almere aangelegd, en ook een set systemen voor DP World in Zeebrugge. Omdat de aanpak van verkoop en adapters en vermogensregelaars toch aanzienlijk verschilde is in het voorjaar van 2009 besloten deze activiteiten uit elkaar te trekken. De naam "eposs"wordt nog wel gebruikt binnen Bortly, maar heeft geen link meer met distributie van de LEC systemen.

De LEC activiteiten zijn door dezelfde mensen voortgezet binnen Adlumina, een samenwerkingsverband binnen de Benelux. Adlumina werkte in België al als agent van eposs vanaf de oprichting. Hiermee is expertise binnen de groep behouden gebleven.

Contactpersonen zijn Hugo Meeussen (voor België) en Lieuwe Boskma (voor Nederland). De contactpagina geeft details. AdLumina heeft samenwerkingsverbanden met verscheidene installateurs.

Adlumina heeft veruit de meeste ervaring met LEC systemen in de Benelux en kan u voorzien van advies en een scherpe offerte.
Mail hiervoor naar info@adlumina.eu.